Uw apotheek op 't Zuid in Antwerpen

Gelegen in de Kloosterstraat op ’t Zuid, vlak naast de gedempte zuiderdokken, is apotheek Van Ghyseghem de ideale uitvalsbasis om patiënten van dienst te zijn die werken en wonen in het bruisende gedeelte van de stad Antwerpen. Perfect bereikbaar voor zowel fietser, voetganger en zelfs autobestuurder. Er is een grote parking op de Waalse kaai en ook de bussen van de lijn stoppen net om de hoek.

In 2015 ging Bart van Ghyseghem een stap verder en richtte de 'Galenus Apotheken' op samen met zijn schoonzoon Tim Tzirtziganis. De Galenus Apotheken omvatten drie vestigingen:

Apotheek Van Ghyseghem, Kloosterstraat 166 2000 Antwerpen

Apotheek Roosevelt, Gemeentestraat 4 2060 Antwerpen

Apotheek Sint-Jacob, Sint-Jacobsmarkt 98 2000 Antwerpen

In onze vestinging op de Sint-Jacobsmarkt staan wij iedere zaterdag paraat om jullie verder te helpen, begeleiden en adviseren van 10u30 tot 17u30.

Als familie-apotheek hechten wij enorm veel belang aan interactie met onze patiënten en trachten die relatie blijvend te onderhouden. We bespreken samen uw situatie en trachten een zo effectief mogelijke oplossing te vinden. Hebben wij de nodige medicatie niet voorhanden, dan bestellen we het meteen. Er wordt tot wel zeven keer per dag geleverd bij ons.
Wij laten mensen nooit buitengaan zonder ze gerust te stellen en hen nauwkeurig te begeleiden in het gebruik van hun medicatie. We leveren dus niet zomaar gewoon uw medicatie af. Zelfs al komt u voor een reflex spray, we zullen u steeds vragen wat het probleem juist is en bekijken welk product u daar het beste bij kan helpen. Kunnen we toch geen pasklare oplossing vinden, dan sturen we u graag door naar een andere apotheek of nemen we contact op met uw arts om in onderling overleg een alternatief te bedenken.

Wij hebben een gemengd cliënteel in onze apotheek, dus we zorgen ervoor dat ons aanbod steeds erg uitgebreid is. We hebben dus vanzelfsprekend alle courante geneesmiddelen in huis, maar spitsen ons ook toe op een specifiek sportaanbod. We hebben zelf fervente sporters in dienst, dus aarzel vooral niet om hieromtrent advies te vragen. Daarnaast hebben we ook een behoorlijk assortiment aan verzorgingsproducten en steunkousen en leveren we ook regelmatig medicatie en verzorging aan tandartspraktijken. Dit steeds met uitgebreid advies.

Tot uw dienst,

Van Ghyseghem Bart - Apotheker Titularis
Brosens Katrien – Adjunctapotheker
Caes Kim - Adjunctapotheker
Hijsselinckx Katrien - Apotheekmedewerker / Personeelsbeheer

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.